Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

 Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 135 έδρες!

Ηχηρό ράπισμα στο καθεστώς με την δημοσκόπηση του zougla.gr - Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 135 έδρες!

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 - 01:42      473
Το πόσο έχει ενισχύσει την Χρυσή Αυγή η αδικία των παράνομων πολιτικών διώξεων και το γεγονός πως η ελληνική κοινωνία στρέφεται μαζικά προς τους Έλληνες Εθνικιστές για Εθνική ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη και Λαϊκή κυριαρχία το κατάλαβαν καλά όλοι σήμερα και πολύ περισσότερο οι "κύριοι" του αντισυνταγματικού τόξου.
Στην έγκυρη (καθώς οι μετρήσεις του zougla.gr προσεγγίζουν περισσότερο από κάθε άλλη την πραγματικότητα) δημοσκόπηση που παρουσίασε πριν λίγο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και εμφανίστηκε ζωντανά για να σχολιάσει και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής στο σταθμισμένο δείγμα στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν:
Χρυσή Αυγή 22,6%
Σύριζα 19,2%
ΝΔ 16,7%
ΑΝΕΛ 4,9%
ΚΚΕ 4,9 %
ΠΑΣΟΚ 4,5%
ΔΗΜΑΡ 1,1 %
Εκεί που πέφτουν όμως στο Μαξίμου και σε όλο το αντισυνταγματικό τόξο από τα... σύννεφα είναι στην κάρτα της αναγωγής, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την πρώτη θέση και 135 έδρες στο επόμενο Κοινοβούλιο.
Αναλυτικά τα κόμματα λαμβάνουν:
Χρυσή Αυγή 26,6%
ΣΥΡΙΖΑ 22,6%
ΝΔ 19,6%
ΑΝΕΛ 5,8%
ΚΚΕ 5,8%
ΠΑΣΟΚ 5,3%
ΔΗΜΑΡ 1,3%.
Περαιτέρω σχόλια είναι περιττά. Αύριο θα παρουσιάσουμε αναλυτικά την εν λόγω δημοσκόπηση, καθώς περιείχε και άλλα ενδιαφέροντα ευρήματα όπως στο "ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός" και "ποιο θα είναι πρώτο κόμμα στις ερχόμενες εκλογές". Ο Αγώνας για την αποτίναξη του ζυγού από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εχθρούς της Πατρίδας συνεχίζεται αμείωτος!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hchhro-chastouki-sto-kathestws-me-thn-dhmoskophsh-tou-zougla.gr-prwto-komma#ixzz2kjn1vHv2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου